Educontinu is de Premium Partner van Docebo (www.docebo.com) voor de Nederlandse markt en kan u ondersteunen bij de implementatie van dit krachtige maar toch eenvoudig te gebruiken Learning Management System (LMS)

Waarom Docebo?

Cloud based: Docebo is een Software-As-A-Service (SaaS) oplossing waarmee u snel kunt starten door u aan te melden voor een 14 daagse trail of een abonnement af te sluiten. U hoeft zelf geen investeringen te doen in een IT infrastructuur.

Scherpe prijsstelling: Docebo heeft een gestaffeld licentiemodel van klein naar groot en biedt u de mogelijkheid om een ongelimiteerd aantal gebruikers te registreren. U betaalt alleen voor gebruikers die echt actief zijn op het leerplatform.

Aanpasbaar: Docebo kent voldoende mogelijkheden om zelf de styling aan te passen aan uw huisstijl door het plaatsen van logo’s en het aanpassen van de kleurstelling. Zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

Rapportage: Docebo beschikt over een krachtige maar simpel te gebruiken rapportage omgeving. Hiermee houdt u eenvoudig zicht op de voortgang van uw gebruikers.

App Store: Beheerders kunnen via de ingebouwde App Store gemakkelijk extra functionaliteiten toevoegen. U kunt de omgeving bijvoorbeeld integreren met Google Apps, WordPress of e-commerce diensten waarmee u uw e-learning aanbod kunt verkopen.

Multimedia: Docebo ondersteunt een breed scala van multimediale en e-learning formaten zoals SCORM 1.2 en 2004, xAPI (Tin Can), Video en PowerPoint.

Gebruiksvriendelijk: In vergelijking met de meeste LMSen in de markt onderscheidt Docebo zich door haar gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve manier van werken..

Probeer Docebo zelf uit

Heeft u interesse in Docebo? Activeer hier uw eigen e-learning platform of neem contact met ons op. Graag kijken we samen met u naar uw wensen en eisen en laten we zien wat Docebo voor uw organisatie kan betekenen.