Elucidat2016-12-10T16:05:57+00:00

Elucidat is een auteursplatform dat uitblinkt in gebruiksgemak en aan alle eisen van responsive design voldoet. Dit auteursplatform kan door meerdere personen binnen of buiten de eigen organisatie gebruikt worden. De inhoud wordt volledig samengesteld op basis van templates die vooraf ontwikkeld en centraal beheerd worden. Hiermee wordt niet alleen de huisstijl optimaal gewaarborgd, maar kunnen de auteurs doen waar zij goed in zijn: Het maken van perfect cursusmateriaal!

Waarom Elucidat?

Cloud based: Elucidat is een Software-As-A-Service (SaaS) oplossing waarmee u snel kunt starten door u aan te melden voor een 14 daagse trail of een abonnement af te sluiten. U hoeft zelf geen investeringen te doen in een IT infrastructuur.

Workflow: Auteurs hebben toegang tot hun eigen project in vooraf toegekende gebruikersprofielen. Opdrachtgevers en collega’s kunnen worden uitgenodigd mee te werken en het resultaat te beoordelen.

Aanpasbaar: Elucidat heeft een uitgebreide bibliotheek met standaard thema’s die aan uw huisstijl aangepast kunnen worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf de styling volledig aan te passen aan uw huisstijl door het plaatsen van logo’s en het aanpassen van de kleurstelling. Zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

Responsive Design: Elucidat voldoet volledig aan de regels van Responsive Design. Alle output is in HTML 5. U kunt daardoor direct online controleren of uw cursusmateriaal op elk gewenst apparaat goed wordt weergegeven. Van smartphone tot tablet, van laptop tot desktop.

Krachtige analyses: De krachtige analysetools maken het mogelijk de resultaten van iedere cursist individueel of groepsgewijs te volgen. Ook is het mogelijk om na te gaan welke toetsvragen te moeilijk, of juist te makkelijk waren.

XLIFF vertalingen: Elucidat gebruikt industriestandaarden voor het vertalen en localiseren van uw cursusmateriaal. Hiermee wordt het mogelijk dit vanuit één bronbestand uit te voeren. Met hoge efficiëntie en zeer nauwkeurig.

Probeer Elucidat zelf uit

Heeft u interesse in Elucidat? Neem een kijkje op de website, of nog beter: activeer hier uw eigen auteurs platform.  Of neem contact met ons op. Graag kijken we samen met u naar uw wensen en eisen en laten we zien wat Elucidat voor uw organisatie kan betekenen.