Lectora2017-01-27T17:25:30+00:00

Bij het ontwikkelen van e-learning maken wij veel gebruik van Lectora Online omdat het vergelijkbare mogelijkheden heeft als de desktop versie van Lectora, maar wel het gemak heeft van een online werkomgeving. Daarnaast maakt Lectora Online het beter mogelijk om samen aan een cursus te werken en via de nieuwe PENS met een druk op de knop in Docebo te publiceren.

Waarom Lectora?

Cloud based: Lectora Online is een Software-As-A-Service (SaaS) oplossing waarmee u snel kunt starten door u aan te melden voor een 30 daagse trail of een abonnement af te sluiten. U hoeft zelf geen investeringen te doen in een IT infrastructuur.

Workflow: Auteurs hebben toegang tot hun eigen project in vooraf toegekende gebruikersprofielen. Opdrachtgevers en collega’s kunnen worden uitgenodigd mee te werken en het resultaat te beoordelen.

Aanpasbaar: Lectora heeft een uitgebreide bibliotheek met standaard thema’s die aan uw huisstijl aangepast kunnen worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf de styling volledig aan te passen aan uw huisstijl door het plaatsen van logo’s en het aanpassen van de kleurstelling. Zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

Responsive Design: Lectora voldoet volledig aan de regels van Responsive Design. Alle output is in HTML 5. U kunt daardoor direct online controleren of uw cursusmateriaal op elk gewenst apparaat goed wordt weergegeven. Van smartphone tot tablet, van laptop tot desktop.

PENS integratie: Door de ondersteuning van PENS is het rechtstreeks publiceren van cursussen naar Docebo LMS goed geregeld.

SCORM interactions: Lectora geeft SCORM interactions netjes door aan het LMS zodat daar uitgebreide rapportage mogelijk is op gegeven antwoorden.

Publicatievormen: Biedt de mogelijkheid om een cursus in verschillende formaten (waaronder HTML, SCORM 1,2 of 2004, xAPI) te publiceren

Probeer Lectora zelf uit

Heeft u interesse in Lectora? Neem een kijkje op de website.  Of neem contact met ons op. Graag kijken we samen met u naar uw wensen en eisen en laten we zien wat Lectora voor uw organisatie kan betekenen.