Omnidu2017-01-18T18:04:32+00:00

Educontinu realiseert samen met Stichting op Maat Eduware (SOME) en ICT&E het leerplatform Omnidu (www.omnidu.nl), speciaal voor cognitief laag-functionerende leerlingen maar ook voor gebruik in passend onderwijs.

Waarom Omnidu?

Omnidu is een uniek systeem waarmee iedereen zelf op maat gesneden Omnidules voor zijn of haar onderwijs kan maken en uitwisselen.

Gebruiksvriendelijk, simpel en doeltreffend.

Leereenheden voor passend onderwijs
Een onuitputtelijke bibliotheek met gratis oefeningen. Omnidu laat u kennis maken met software en content voor het speciaal onderwijs. Voor cognitief laag-functionerende leerlingen. In de praktijk blijkt de software ook zeer geschikt voor het niveau van onderbouwleerlingen in het primair onderwijs. Vooral bij het aanvankelijk lezen en thematisch gericht onderwijs.

Zelf maken
De maker van de leereenheid bepaalt zelf de inhoud en het leerdoel. Iedere oefening is een op zichzelf staande leeractiviteit. Meerdere leeractiviteiten kunnen gebruikt worden binnen een leerarrangement.

iPad

 

Probeer Omnidu zelf uit

Heeft u interesse in Omnidu? Maak hier een gratis abonnement aan. Graag kijken we samen met u naar uw wensen en eisen en laten we zien wat Omnidu voor uw organisatie kan betekenen.